Adrenalinski park nudi zabavu i poseban izazov. Isprobajte granice izdržljivosti na visokim i niskim elementima uz posebnu alpinističku opremu koja će vam pomoći u svladavanju prepreka.
Aktivno druženje u prirodi, na svježem zraku, sve je potrebnije u današnjem načinu življenja.
Adrenalinski park je upravo takvo mjesto, gdje se pojedinci okupljaju u skupine (od 5 - 15 ljudi), u prirodnom okruženju te jedni uz pomoć drugih uz međusobno povjerenje, svladavaju razne prepreke. Pri tome pojedinac sam određuje zahtjevnost zadatka, nerijetko pomičući granice svojih mogućnosti, a sve uz puno zabave, smijeha i uzbuđenja.

Iako koncept parka nije natjecateljske prirode, natjecateljskog duha ne nedostaje, budući da svaki pojedinac ipak nastoji pobijediti - svoj strah. A nagrada je osjećaj zadovoljstva koji slijedi nakon odrađenog zadatka.
Sudionici su cijelo vrijeme izvođenja zadataka osigurani alpinističkom opremom koju oblače po uputama instruktora. Instruktori provjeravaju sigurnost opreme prije izvođenja određenog zadatka.
Zadaci se izvode na poligonu na visini od 8 metara (visoki elementi), kao i na tlu (niski elementi), uz stručno vođenje kvalificiranih instruktora.

VISOKI ELEMENTI
Na visini od 8 m nalaze se mostovi, napeti između stupova. Iznad mostova su napete sajle, koje štite sudionike od pada. Prelazeći sa zadatka na zadatak, sudionici prekapčaju svoju sigurnosnu opremu, pod budnim okom svoga partnera u zadatku i osposobljenih instruktora.
Na poligonu se izvode različiti zadaci – hodanje po užetu i žici, prelaženje balvana i uskih mostića, preskakanje udaljenosti od 1,5 m, prelaženje od jednog do drugog stupa preko velike mreže, prelaženje s ljuljačke na ljuljačku, prelaženje preko visećih automobilskih guma…
Pri izvođenju zadatka važna je fizička, tehnička i psihološka usklađenost pojedinca - sudionik usklađivanjem tjelesnih pokreta nastoji pronaći način kako savladati prepreku i pobijediti strah.

NISKI ELEMENTI
Sastoje se od različitih elemenata koji se provode grupno. Zadatak sudionika je prolaziti kroz elemente uz međusobnu pomoć te ostvariti što bolje rezultate kroz timski rad.
Cilj ovih vježbi je savladavanje straha, vježba ravnoteže, motorike i koncentracije, povećanje samopouzdanja pojedinca, razvoj i povećanje izdržljivosti i fizičke kondicije, povećanje timskog duha i motiviranosti, razvoj voditeljskih sposobnosti, a na kraju omogućuje djeci i odraslima doživjeti osjećaj pustolovine.
Vrlo je zabavno i potpuno sigurno i namijenjeno je djeci od 10 godina dok gornja granica ovisi samo o vama.