Eko kuća Horvat je drvena kuća idealna za odmor, smještena na 5 min pješice od Termi Jezerčica, a udaljena svega pola sata vožnje od Zagreba. Namijenjena prvenstveno za relaksaciju i uživanje u prirodi, nudi idealan odmor za dušu i tijelo.

Udobna i topla kuća prepuna je pomno odabranih detalja u mirnom okruženju s pogledom na Park prirode Medvednica. Čisti i svježi zrak te poviješću bogato Hrvatsko Zagorje jamče odmor koji nećete zaboraviti. Ako želite pobjeći od gradske vreve i užurbane svakodnevice, Eko kuća Horvat je ono što tražite!

Kuća i vrt su višestruko nagrađivani (Nagrada Krapinsko zagorske županije “Eko kuća 2007. godine, nagrada za Zagorski obiteljski i tradicijski vrt 2007. i 2011. godine).

Nudimo smještaj za maksimalno šest osoba u tri sobe. Uz dnevni boravak, kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju, na terasi imate mogućnost korištenja roštilja, peke, kotlovine i paprikaša. U kući se nalaze telefon, TV, radio (cd, mp3, usb), internet/WiFi i kompjuter. Ispod kuće je garaža za automobil. Također, za naše goste osigurali smo popuste na korištenje bazena i sauna u Termama Jezerčica.

Ocjene i rezervacije