Nasuprot rodnoj kući prvog hrvatskog predsjednika, nedaleko od šume nalazi se lijepi hotel i restoran "Se-Mi", koji ima mnogo za ponuditi: dva igrališta za djecu, teniske terene, parkiralište te lijepo uređen restoranski interijer koji obogaćuje nevjerojatni prirodni bunar s pitkom vodom. "Se-Mi", osim prolaznika, izletnika, poslovnih i obiteljskih objeda može ugostiti i veće svečanosti i svadbe, koje se kada je toplo održavaju u posebnom parku za vjenčanja. Jelovnik je kontinentalni s naglaskom na sve traženije autohtone zagorske specijalitete, meso je iz vlastitog uzgoja, a tjestenine su također vlastita proizvodnja. Vinska karta je bogata, raznolika teizrazito hrvatska, što je za svaku pohvalu.

Nadomak Zagreba (svega 25 km) u prirodnom okruženju šuma i zelenila nalazi se Hotel & Restaurant SE-MI, idealno mjesto za suvremenog poslovnog čovjeka kao i za sve ostale goste koji žele miran, udoban i topao ambijent.

U sklopu hotela nalazi se aperitiv bar s otvorenim kaminom gdje možete doživjeti nezaboravne romantične trenutke s voljenom osobom.

Kontakt osoba: Senka Repovečki
Kapacitet: 190 konzumnih mjesta

Ocjene i rezervacije