Osjetite čari Hrvatskog zagorja. Spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije. Velika ponuda događaja. U nekoliko različitih dvorana organiziramo vjenčanja, edukacije, poslovne sastanke, promocije, prezentacije, konferencije i seminare...

Vrhunska domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke, zadovoljiti će i najistančaniji ukus. Uz sve to imamo nogometno i dječje igralište te raznoliku ponudu sportskih aktivnosti ( paintball, streličarstvo, ribolov, biciklizam, planinarenje...).

Pokrenuli smo Zagorski cabaret u izvedbi mnogih cijenjenih hrvatskih glumaca i glazbenika. Organiziramo školu plesa, dječje rođendane, krstitke i prve pričesti. Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.

Jelovnik je bogat, kontinentalan sa zagorskim štihom, jela se pripremaju od vrhunskih lokalno proizvedenih namirnica dok priloge rade sami. Bogati vinski podrum Stare Škola ispunjen je pomno odabranim, ponajboljim hrvatskim vinima, s posebnim naglaskom na novi uzlet zagorskih vinara. Također, točka na "i" je specijalitet kuće "Stari tanjur" s četiri vrste mesa pripremljen na četiri načina te prilogom koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Ocjene i rezervacije