Lipovečka klet se nalazi na području grada Oroslavja, koji je od davnina kulturno-povijesno središte Hrvatskog zagorja. Lipovečka Klet je smještena na prekrasnoj lokaciji sa lijepim pogledom, u okrilju zagorskih brega, sa bezbroj vinograda i voćnjaka. Do iste se dolazi vinskom cestom, uz koju se nalazi na stotine kleti, a svaka od njih ima svoju priču. Lipovečka klet odavna ugošćuje brojne goste te su istu pohodile mnoge poznate javne i privatne osobe.
U zatvorenom prostoru domaćinstva može se smjestiti 120 gostiju, a na terasama pedesetak. Nude se pravi domaći specijaliteti iz zagorske kuhinje, pripremljeni uglavnom, na starinski, domaći način. Ovdje se mogu organizirati ručkovi i večere za obiteljska slavlja, razne prigodne proslave, poslovni ručkovi i večere, svadbene svečanosti, ručkovi ili večere za grupe preko turističkih agencija ili grupe penzionera. Za potrebe Vaših svečanosti ili domjenaka tu je i zabavno-glazbeni program u “live” izvedbi ili pak za mlađu ekipu DJ.
Dodatne usluge i servisi: kušanje vina u vlastitom podrumu i vinoteci; tradicijska kuhinja, usluge smještaja; dječje igralište, branje gljiva u sezoni, razgledavanje vinograda; šetnje vinskim cestama od Oroslavja do Donje Stubice ili Hruševca.

Specijaliteti: meso iz banjice, raca s mlincima, zapečeni štrukli te domaći zagorski kruh, domaći narezak, svježi sir i vrhnje, srneći gulaš.

Služe se kvalitetna vina, domaće rakije, likeri, i sve to po izuzetno niskim cijenama.