Našoj Staroj hiži na mirnom brijegu povrh Zlatara udahnuli smo novi život te 2011. godine otvorili vrata Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Rogina Davor - Ćibi. OPG se bavi organizacijom proslava, od rođendana, imendana, djevojačkih i momačkih večeri, pa do svadbi i krštenja.

U Staroj hiži nalazi se muzej u kojem su izložene narodne nošnje, starinske pegle, instrumenti, vrčevi, škrinje i druge stvari koje su koristili naši djedovi i bake. U starom štaglju izloženi su stari strojevi i alati koji i nakon pola stoljeća izgledaju kao pravi mušketiri spremni za posao na polju.

Sala u sklopu muzeja prima do 60 osoba. Ispred kuće je prostrano dvorište pogodno za dječju igru te drvene kućice u kojima se gosti mogu okrijepiti domaćim vinom. U pečenjari Vera svakodnevno se osjete mirisi sočnog roštilja i našeg specijaliteta - Ćibijeve kotlovine. Osim u razgledavanju vrijednih izložaka u kući i štaglju, uživat ćete i u najmanjoj, ali i najzanimljivijoj prostoriji, palnici u zemlji. To je prostor koji su naši stari napravili u zemlji kao sklonište za vrijeme rata. Danas palnica služi za rashlađivanje tijekom ljetnih vrućina, jer je u njoj temperatura idealna, pa pruža pravo osvježenje.