Villa Pačetina pruža bijeg od ubrzanog ritma današnjeg načina života. Samo 45 km (33 min) vožnje od Zagreba, na prelijepim zelenim brežuljcima, nalazi se idealno mjesto za odmor, u oazi mira i zelenilu mjesta Gornja Pačetina. S pogledom na prekrasan krajolik brežuljkastog zavičaja Hrvatskog Zagorja, u miru i tišini, u toplom ambijentu luksuzne ville za odmor Pačetina, doživjeti ćete nezaboravne trenutke opuštanja i dodir netaknute prirode koja vas okružuje.

Lokacija Ville Pačetine je Gornja Pačetina 25A, udaljenosti od grada Krapina 5 Km, od izlaska sa autoputa Sveti križ Začertje i od outleta Roses 4 km, te od Zagreba 45 Km..Gostima koji žele istražiti okolicu preporuča se posjetiti muzej Krapinskih Neandertalaca udaljen 7 km, dvorac Trakošćan udaljen 25 km, dvorac Veliki Tabor udaljen 25 km, Svetište Marija Bistrica udaljeno 20 km, Rogaška Slatina udaljena je 24 km, Tuheljske Toplice sa Termama Tuhelj na 10 km udaljenosti. Za one koji se više vole opuštati i uživati, na 3 km udaljenosti nalazi se poznato kupalište Krapinske Toplice sa novo otvorenim vodenim centrom Aquae Vivae, mjesto koje je zbog svojih prirodnih i ljekovitih voda poznato još od doba Rimskog Carstva, a termalni izvori u Krapinskim Toplicama po kvaliteti vode proglašeni su 6. najboljim u Europi. Uz kupalište, Krapinske Toplice poznate su i po Specijalnoj bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, Akromionu-Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju i Magdaleni-klinici za kardiovaskularne bolesti.

Kuća za odmor Villa Pačetina je kategorizirana sa pet zvijezdica (5*), i je jedina u ovom dijelu Hrvatske. Građena kao stambeni objekt okružen prekrasnom prirodom, hortikulturno osmišljena, s velikim travnjakom, uređenim grmovima i stazama. Ako ste aktivni, naći ćete mnogo načina kako zadovoljiti svoj sportski duh na svježem i čistom zraku. Ovdje se, naime, nudi čitava lepeza sportsko - rekreativnih aktivnosti a okolno je područje poznato po lokacijama za jahanje.

Villa „Pačetina“ je izgrađena kuća koja se prostire na 25 000 m2 netaknute prirode. Gradnja je završena 2008 godine te se redovito održava. Sama kuća pruža potpuni mir i toplinu. Površine je 166.19 m2 podjeljenih na prizemlje i kat. U prizemlju se nalaze kuhinja i blagavaonica, dnevni boravak, kupaonica te velika natkrivena terasa. Kat se sastoji od 3 spavaće sobe hodnika i kupaonice. Kompletna kuća je vrlo luksuzno opremljena i namještena (kamin na drva, podno grijanje u kupaonici na katu, sauna, hidro-masažna kada, itd.).

Zemljište površine 25 000 m2 je kompletno ograđeno te se na istog ulazi kroz kapiju reguliranu na daljnsko upravljanje. U sklopu Ville još se nalazi i garaža površine 40 m2. Sami objekat je izgrađen u skladu sa najmodernijim tehničkim riješenjima ( zidovi kuće su izgrađeni od opeke te su kompletno izolirani stiroporom debljine 15 cm i obučeni Sibirskim Arišem, kompletna stolarija je drvena a stakla su Izo-low punjena plinom, centralno i podno grijanje je sistemski spojeno na kamin te se na taj način iskorištava energija vatre u kaminu za grijanje kompletnog objekta, ukoliko je kamin ugašen objekat se grije na struju).

Vrlo bitna činjenica u svezi Ville Pačetine je ta da se najbliža susjedna nekretnina nalazi na udaljenosti od 1 km te da nema nikakvih bližih susjeda, a do objekta vodi asvaltirana cesta dužine 400 m izgrađena i uređena samo za potrebe Ville Pačetine.

Ocjene i rezervacije