Villa Zaza nudi komforan smještaj u prekrasnu vilu sa bazenom u Donjoj Stubici, u srcu zelenog Zagorja, 25 km od Zagreba. Villa Zaza smještena je na predivno uređenoj parceli od 2.000 m2 bogata biljkama, različitim drvećem i cvijećem. Orijentacija posjeda je jugozapad-zapad koja pruža gostima i puno sunca tijekom dana kao i čarobni pogled na zalazak sunca. Zagorje je jedan od najvažnijih zelenih područja kontinentalne Hrvatske.

Smještaj je idealan za opuštajući obiteljski odmor u Zagorju, boravak veće grupe prijatelja kao i za aktivni odmor u kontinentalnoj Hrvatskoj.
Smještajni kapacitet objekta je od 10-12 osoba, a čine ga tri glavne točke: glavna vila, bazen i rustikalna kućica za goste.
Glavna vila okružena je sa dvije prostrane terase u prizemlju sa stolom za deset osoba, lijepa, potpuno opremljena kuhinja i veliki dnevni boravak s kaminom. Kutak nazvan Bella Vista s pet udobnih fotelja nalazi se na zapadnom dijelu prizemlja, iz ovog kuta pruža se pogled na prirodu i zalazak sunca koji oduzima dah.

Na prvom katu nalaze se spavaća soba s velikom terasom, kupaonica sa hidro-masažnom kadom i manja spavaća soba s krevetom na izvlačenje za dvije osobe. Na drugom katu kuće se nalazi još jedna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica s masažnom tuš kabinom, te predsoblje sa antiknim pisaćim stolom i soffa za dvoje.

U prostranom i prekrasno uređenom dvorištu na površine od 2000 m2 gosti imaju na korištenje: roštilj sa vrtnom garniturom za sjedenje, bazen 8,5m x 4,5m opremljen sa solarnim tušem, ležaljke i suncobrani.
Bazen je otvoren od 01.05.-15.10.

Gostinska kuća smještena je u blizini bazena. To je rustikalna kuća s velikim trijemom, a sastoji se od opremljene kuhinje, kupaonice, dnevnog boravka u prizemlju kuće. Na katu kuće nalazi se spavaća soba koja ima prekrasni pogled na okoliš, zelenilo i bazen.

Villa Zaza nalazi se na vrlo mirnom i opuštajućem području, u blizini kuće nalaze se nekoliko manjih gradova i sela sa domaćim prehrambenim proizvodima i povijesnih dvoraca.
U isto vrijeme villa Zaza se nalazi na lokaciji koja je jako blizu hrvatskom glavnom gradu Zagrebu (30 minuta autom), Hrvatskom primorju (75 minuta autom) ili Plitvičkim jezerima (90 minuta automobilom).

Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u Villa Zaza!

Ocjene i rezervacije