U Termama Tuhelj uspješna sezona traje cijelu godinu, a to dokazuju i impresivne brojke za siječanj i veljaču. Naime, prema podacima eVisitora,Tuhelj  je jedna od top deset destinacija u Hrvatskoj u prva dva mjeseca ove godine s ostvarenih 20.410 noćenja. Domaćih je gostiju u Tuhlju najviše - njih 5.292 je ostvarilo ukupno 12.113 noćenja u navedenom razdoblju, koje svoj uspjeh može zahvaliti najpoznatijim termama u kontinentalnoj Hrvatskoj. Većina noćenja upravo je ostvarena u hotelu i smještajnim kapacitetima termi, pa je ova destinacija s ukupno 19.618 noćenja te 7.972 dolazaka, među prvih deset i prema hotelskom turističkom prometu.

Zahvaljujući odličnim rezultatima već na početku godine Terme Tuhelj našle su se uz bok najboljih obalnih turističkih destinacija poput Dubrovnika, Opatije, Rovinja, Umaga, Splita, Poreča, Zadra te Zagreba koji je po ukupnom turističkom prometu na prvom mjestu.

I u protekloj su godini u Termama Tuhelj imali iznimno dobre rezultate, a najnovije brojke pokazuju da su se još bolja predviđanja za ovu godinu već počela ostvarivati. Jedna od najpoželjnijih destinacija domaćim turistima, za ovu su godinu najavljuje više aktivnosti na stranim tržištima, pa se očekuje i povećanje stranih gostiju.

A dobri rezultati ne bi bili mogući bez neprestanog ulaganja u razvoj usluga te edukaciju zaposlenika. Osim wellness ponude, Terme Tuhelj, stalno rade na unapređenju kongresne ponude, što poslovni gosti, kojih je iz godine u godinu sve više, itekako prepoznaju.

Znajući da su doživljaji i emocije dvije najvažnije stvari u turizmu, u Termama Tuhelj za ovu su godinu najavili nove investicije i veći naglasak na ponudi bazena s ljekovitom termalnom vodom u nastojanju populariziranja prirodnog wellnessa. Sve kako bi zajedno s gostima mogli stvarati još bolje i trajnije priče.

Navedeni rezultati su samo dio ukupno ostvarenih rezultata u Zagorju - Bajci na dlanu u siječnju i veljači.