Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici dobio je potvrdno rješenje Ministarstva turizma da su ispunjeni svi uvjeti kako bi mogao postati središnjom cikloturističkom bazom ovog kraja.

Zagorski brežuljci idealan su kraj za obilazak na dva kotača. Biciklističke staze su nadohvat ruke, a Kaj sada i formalno postaje hotel koji ima sve što biciklistima treba, od servisa do specijalizirane prehrane.

U Kaju ćete tako pronaći infopunkt za bicikliste gdje se možete informirati o stazama i područjima za biciklističke izlete. Bicikl možete iznajmiti i povesti se u organizirane ture pod stručnim vodstvom, a može ga se prevesti i bike taxijem. Kad se vratite iz vožnje, bicikl slobodno odložite u nadziranu prostoriju opremljenu za njihovo spremanje. Tu je i bike specijalist koji će vam pomoći sa svim pitanjima koja ćete eventualno imati. Svog ćete ljubimca moći i održavati, a za pranje vaše sportske odjeće će se svakodnevno brinuti tim hotela Kaj.

Da bi energija uvijek bila na visini, ponuda jela i pića u pansionskom ili a la carte aranžmanu prilagođena je biciklistima. A za izlet će vam spakirati i lunch paket.

Skriveni kutci netaknute prirode, stare zagorske kleti, dvorci i autentična sela… Čekamo Vas da istražite Zagorje na dva kotača. Više informacija o biciklističkim stazama možete pronaći na www.zagorjebike.com.hr, a potpunu uslugu prilagođenu cikloturistima možete vidjeti ovdje