Održana radionica " Novi trendovi u turizmu i ponašanje potrošača" | Posjetite Zagorje Blizu grada, blizu srca

Održana radionica ” Novi trendovi u turizmu i ponašanje potrošača”

od 20. siječnja, 2020 Info-novosti

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Visokom školom za komunikacijski menadžment Edward Bernays održala je 15. – 16. siječnja besplatnu radionicu kojoj je cilj upoznati polaznike s novim trendovima, različitim tržišnim nišama, motivima i navikama turista, osnovama ekonomije doživljaja i tehnike storytellinga te ulogom animacije u kreiranju turističkog doživljaja i povezivanje s kreativnim industrijama.

Radionica se organizira kao jedna od aktivnosti projekta Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivni odmor (akronim: RIDE&BIKE II) u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020. Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma.

Održana radionica " Novi trendovi u turizmu i ponašanje potrošača"  Održana radionica " Novi trendovi u turizmu i ponašanje potrošača"  Održana radionica " Novi trendovi u turizmu i ponašanje potrošača"