Predstavljanje destinacije Bajka na dlanu na sajmu BIT u Milanu | Posjetite Zagorje Blizu grada, blizu srca

Predstavljanje destinacije Bajka na dlanu na sajmu BIT u Milanu

od 10. veljače, 2020 Info-novosti

Hrvatska turistička zajednica od 9. do 11. veljače 2020. godine predstavlja hrvatsku turističku ponudu na najvažnijem talijanskom turističkom sajmu BIT u Milanu, koji ove godine obilježava 40 godina postojanja. Prvi dan sajma bio je rezerviran za široku publiku, dok su preostala dva dana usmjerena na poslovnu publiku i susrete s ključnim strateškim partnerima.

Kostimirani krapinski neandertalci pozivaju Talijane u Zagorje!

Na štandu HTZ-a, tijekom svih dana održavanja sajma kojeg svake godine posjeti više od 40 tisuća ljudi, TZ Krapinsko-zagorske županije prezentira svoju eno-gastro, kulturnu i glazbenu ponudu pa tako svi posjetitelji sajma imaju priliku degustirati lokalne proizvode i vrhunska vina zagorskih vinara, a posebnu atrakciju čine kostimirani krapinski neandertalci koji animiraju posjetitelje na dolazak u Zagorje i Muzej krapinskih neandertalaca. Za glazbeni dio programa zadužen je Tomislav Goluban. Smještajnu i wellness ponudu, uz djelatnike iz sustava turističkih zajednica, približiti će Talijanima predstavnici Hotela Kampa Terme Jezerčica i Bluesun Hotela Kaj.

Na ovogodišnjem sajmu u sklopu štanda HTZ-a svoju ponudu predstavlja deset suizlagača među kojima su turističke zajednice Kvarnera, Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Krapinsko-zagorske županije, turističke zajednice Zagreba i Opatije te subjekti među kojima su Jadrolinija, Vir turizam, Solo Croazia te Bi village iz Fažane. Štand HTZ-a posjetili su ministar turizma Gari Cappelli i direktor HTZ-a Kristjan Staničić.