Predstavljanje RIDE&BIKE standarda za ugostitelje, muzeje i atrakcije | Posjetite Zagorje Blizu grada, blizu srca

Predstavljanje RIDE&BIKE standarda za ugostitelje, muzeje i atrakcije

od 17. lipnja, 2020 Info-novosti

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije i Zagorska razvojna agencija u okviru projekta Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor – RIDE&BIKE II financiranog u okviru programa suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska, u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu izradili su standarde kao skup uvjeta koje ugostitelji, smještajni objekti, muzeji i ostale atrakcije trebaju zadovoljiti kako bi se dobili oznaku BIKE ili EQUESTRIAN FRIENDLY, PROFESSIONAL ili SPECIALIST. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na radionicu na kojoj će se prezentirati navedeni uvjeti i sa zainteresiranim pojedincima provjeriti mogućnosti njihova sudjelovanja u RIDE&BIKE ponudi!

S ciljem animiranja sve većeg broja dionika u uključivanje u projekt, Zagorska razvojna agencija organizira radionicu na kojoj ćemo prezentirati definirane uvjete za stjecanje navedenih oznaka. Objekti koji zadovoljavaju uvjete, bit će označeni tablom te promovirani kao ponuditelji specijalizirani za cikloturiste i/ili jahače.
Bit će organizirane dvije radionice, jedna za smještajne objekte (hoteli, objekti u domaćinstvu, ostali objekti), a druga za ugostitelje, muzeje i atrakcije.
Vas kao predstavnika ugostitelja, muzeja i atrakcija, pozivamo da nam se pridružite na radionici koja će se održati u  petak, 26.06.2020. s početkom u 18,00 sati Poduzetničko-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije u Krapini (Bobovje 52g, Krapina)
Predviđeno trajanje radionice je max. 2 sata.
Prijave na radionicu su obavezne zbog ograničenog broja sudionika te Vas molimo da se prijavite putem obrasca u prilogu najkasnije do četvrtka, 25.06.2020. 
 
Provođenje standardizacije odnosno pregledi objekata koji se žele uključiti u projekt bit će u razdoblju nakon radionice te neovisno o sudjelovanju na radionici možete nam se javiti za uključivanje u standarde. 
Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sve sudionike molimo da se drže slijedećih uputa:
  • maska za lice – sudionici trebaju doći s maskom na licu (ukoliko ne postoji medicinska kontraindikacija za istu)
  • higijena ruku – na ulazu u višenamjensku dvoranu postavit će se sredstvo za dezinfekciju ruku, a sudionici prije ulaska trebaju dezinficirati ruke
  • održavanje razmaka od 2 metra – razmak među sudionicima treba biti najmanje 2 metra kod ulaženja i kretanja dvoranom ili drugim prostorom Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije, neovisno o tome sjedi li se, stoji ili čeka u redu
  • redoslijed ulazaka i izlazaka – potrebno je da sudionici ulaze jedan po jedan na način da prvi koji ulazi zauzima najudaljenije mjesto u dvorani, a prvi izlazi sudionik koji je najbliže vratima.
Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju!

Zainteresirani se obavezno moraju prijaviti na e-mail: tanja.ivek@visitzagorje.hr najkasnije do 25.06.2020.

Prijavni obrazac