



Klasa 113-2/22-06 Redni broj : 01/22

Krapina, 15. srpnja 2022.

Temeljem članaka 28. Statuta Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije (Narodne novine, broj 75/20) sazivam

13. (elektronsku) sjednicu Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije

u vremenu od 15. srpnja (petak) 2022. od 12.00 sati do 19.srpnja (utorak) 2022. godine do 20.00 sati

Sjednica će se održati elektronskim putem na način da mailom dostavite svoja očitovanja u prethodno navedenom vremenskom intervalu održavanja elektronske sjednice.

Za sjednicu predlažem slijedeći

Dnevni red

- Zapisnik s 12. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinskozagorske županije
- 2. Donošenje Odluke o dodjeli potpora iz programa "Profesionalno upravljanje događanjima u 2022. godini
- 3. Razno

Ljubazno Vas molim za odaziv pozivu. S poštovanjem,

Predsjednik TZ KZŽ

Želiko Kolar

Dostaviti:

- 1. Gđa. Martina Kovačić, članica, Hotel Kaj, Zagrebačka bb, 49 246 Marija Bistrica
- 2. G. Ivan Petrović, član, Villa Magdalena, Mirna ulica 1, 49217 Krapinske Toplice
- 3. G. Branko Greblički, član, Risvica 1, 49 295 Kumrovec
- 4. G. Darko Tomek, član, Zivtov trg 10, 49210 Zabok
- 5. Gđa. Ivana Kolar, članica, Matije Gupca 182, 49 210 Zabok
- 6. G. Elvis Pavleković, član, Terme Jezerčica, Toplička 80, 49 240 Donja Stubica
- 7. G. Boris Vuglec, član, Škarićevo 151, 49 224 Lepajci
- 8. G. Ivan Đurkin Benkotić, član, Ivana Krizmanića 15, 49 223 Sveti Križ Začretje
- Gđa Tanja Gulija Jujnović, Brestovec Orehovički bb, 49 228 Brestovec Orehovički
- 10. G. Marijan Jembrih, V. Nazora 2A, 49 250 Zlatar



ZAPISNIK

s 12. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinsko- zagorske županije

održane putem elektroničke pošte u vremenu od 20.lipnja 2022. od 14.00 sati do 21.lipnja 2022. godine do 24.00 sata

Prisutni:

- 1. G. Željko Kolar, predsjednik TZ Krapinsko-zagorske županije
- 2. Gđa. Ivana Kolar, članica
- 3. G. Ivan Petrović, član
- 4. Gđa. Martina Kovačić, članica
- 5. G. Boris Vuglec, član
- 6. G. Darko Tomek, član
- 7. G. Elvis Pavleković, član
- 8. G. Ivan Đurkin-Benkotić, član
- 9. G. Marijan Jembrih, član
- 10. Gđa Tanja Gulija Jujnović, članica
- 11. Gđa. Sanja Škrinjar, voditeljica ureda

Odsutni:

1. G. Branko Greblički, član

POJAŠNJENJE POTREBE SAZIVANJA SJEDNICE PUTEM E-MAILA:

S obzirom na hitnost situacije, sjednica je održana putem elektroničke pošte (e-mailom) u vremenu od 20. lipnja 2022. od 14.00 sati do 21.lipnja 2022. godine do 24.00 sata na način da su članovi Turističkog vijeća dostavili svoja očitovanja putem e maila.

DNEVNI RED

- Zapisnik s 11. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinskozagorske županije
- Donošenje Odluke o poništenju natječaja za izbor direktora/direktorice Turističke zajednice Krapinsko.-zagorske županije Razno

Dnevni red usvojen je glasovima svih prisutnih članova.

Točka 1.

Zapisnik sa 11 sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinskozagorske županije

Obzirom da nije bilo primjedbi od strane članova na Zapisnik s 11. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, glasovima svih članova koji su se očitovali putem e-maila prihvaćen je **Zapisnik s 11. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije.**

Točka 2.

Donošenje Odluke o poništenju natječaja za izbor direktora/direktorice Turističke zajednice Krapinsko.-zagorske županije

Turističko vijeće Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije glasovima svih članova koji su se očitovali putem e-maila donijelo je Odluku o poništenju natječaja za izbor direktora/direktorice Turističke zajednice Krapinsko.-zagorske županije, a koja se nalazi u privitku ovog Zapisnika i čini njegov sastavni dio.

Točka 3.

Razno

Nije bilo primjedbi i prijedloga.

Nakon što su članovi e-mailom potvrdili da su suglasni s gore navedenom odlukom i zapisnikom, sjednica je završila.

Klasa 113-2/22-6 Redni broj: 02/22

Zapisničar Gordana Krleža Predsjednik TZ KZŽ Željko Kolar



Klasa: 113-2/22-6 Redni broj: 03/22

Krapina, 19. srpnja 2022.

Temeljem Javnog poziva za kandidiranje manifestacija i događanja za dodjelu potpora iz programa "Profesionalno upravljanje događanjima u 2022. godini na svojoj 13. sjednici dana 19.07.2022. godine, Turističko vijeće Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije donijelo je slijedeću

Odluku o dodjeli potpora

Donosi se odluka o dodjeli potpore manifestacijama kako slijedi:

R.B R.	PRIJAVITELJ	NAZIV MANIFESTACIJE	IZNOS POTPORE U KUNAMA
1	Turistička zajednica općine Stubičke Toplice	Mali ulični festival- Stubičke Toplice	12.000,00
2	Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica	Stubica fest, Donja Stubica	10.000,00
3	Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica	Ljeto u Oršiću, G. Stubica	10.000,00
4	Turistička zajednica grada Oroslavje	Ljetna pozornica, Oroslavje	5.000,00
5	Turistička zajednica općine Marija Bistrica	Ljeto u Mariji Bistrici	8.000,00
6	Turistička zajednica područja Srce Zagorje	Badlfest, Krapinske Toplice	10.000,00
7	Turistička zajednica područja Srce Zagorje	Branje grojzdja, Pregrada	15.000,00
8	Turistička zajednica područja Srce Zagorje	Ljeto na Bajerima, Bedekovčina	6.000,00
9	Turistička zajednica područja Srce Zagorje	54. Prvi glas Zagorja (Tjedan kulture,	20.000,00





		zabave i športa, Sveti Križ Začretje)	
10	Turistička zajednica područja Srce Zagorje	Kino pod zvijezdama Zabok	4.000,00
11	Turistička zajednica grada Krapine	Tjedan kajkavske kulture, Krapina	20.000,00
12	Turistička zajednica grada Zlatara/TZP Zlatni istok Zagorja	Dani kajkavske riječi, Zlatar	10.000,00
13	Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela	Bučnica fest, Zagorska Sela	6.000,00
14	Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela	Veronikafest, Desinić	8.000,00
15	Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela	Rally Kumrovec	6.000,00
16	Turistička zajednica područja Tuhlja, Klanjca i Trgovišća	Summerfest Tuhelj	8.000,00
17	Turistička zajednica područja Tuhlja, Klanjca i Trgovišća	Zahvala jeseni u Klanjcu	12.000,00
		UKUPNO	170.000,00

II.

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Predsjednik Željko Kolar