Advent u Stubakima & 6. doček Nove godine u podne | Visit Zagorje Blizu grada, blizu srca
Advent u Stubakima & 6. doček Nove godine u podne

Advent u Stubakima & 6. doček Nove godine u podne

Božićna čarolija vraća se u Stubake

Najljepši adventski sajam u Zagorju otvara svoja vrata 25. studenog 2022. u 18 sati, koncertom Ane Rucner. Nakon naše violončelistice, na dobra stara vremena podsjetit će nas Novi fosili.

Advent u Stubakima trajat će do 6. siječnja 2023., a velike i male ljubitelje božićnih čarolija i zimskih radosti očekuje odličan i bogat program na dvije pozornice.

Naše najmlađe svakodnevno očekuju animacije, predstave i radionice, a posjetit će ih i Sv. Nikola i Djed Božićnjak koji će im podijeliti prigodne poklončiće.

Svi iskusni i manje iskusni klizači mogu iskušati svoje vještine na najvećem klizalištu sa stazom u Zagorju.

Rokeri, hiphoperi, zabavnjaci i ljubitelji zagorske popevke moći će uživati u odličnim koncertima za njihovu dušu.

Nismo zaboravili ni ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Nogometno ludilo očekuje ih u nogometnom corneru. Spojiti advent, kuhano vino, bogatu gastro ponudu, klizanje, dobre koncerte i vatreno navijanje pun je pogodak za uživanje u blagdanskoj atmosferi.

Ukoliko ste Grinch koji ne voli Jingle Bells čaroliju, nego samo spominjete muku po kupovini poklona, svejedno vas pozivamo na Advent u Stubakima. Pronaći ćete prigodan dar u originalnim, tradicionalnim kućicama, izrađenim po uzoru na nematerijalnu svjetsku baštinu tradicijskih drvenih igračaka Hrvatskog zagorja i u potpunosti izbjeći groznicu božićnog shoppinga. Advent u Stubakima je poput Cindy Lou Who – otapa srce svakom Grinchu!

Ho, ho, ho, vidimo se u Stubakima!

Date

25. novembra, 2022 - 06. januarja, 2023

Location

Stubičke Toplice