Pogledi Navigacija

Dogodek Pogledi Navigacije

Danes

55. Sajam i izložba zagorskih vina

Bedekovčanska jezera, Bedekovčina

nje i organiziranje vinara radi unapređenja i razvoja vinarstva i vinogradarstva, pružanje stručnih savjeta u preradi i plasmanu grožđa i vina, kao i podizanje kvalitete vina.

Štruklijada

Bedekovčanska jezera, Bedekovčina

Štruklijada je županijska manifestacija čiji je osnovni cilj promocija te zaštita zagorskih štrukli, ovog tradicionalnog zagorskog jela i prepoznatljivog brenda Zagorja. Izložbeno natjecateljski karakter manifestacije privlači brojne ugostitelje koji žele...

Mali ulični festival

Stubičke Toplice

Prodajno-izložbeni i kulturni karakter, uz bogatu gastro ponudu (street food), dječje kazališne predstave i razne radionice, te ponudu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i zanata, raznih uličnih događanja i performera.

Mala Erpenja Trekk

Mala Erpenja

Utrka u kojoj se kroz trčanje upoznaju prekrasni zagorski brežuljci i netaknuta priroda Bajke na dlanu.

Stubica fest

Donja Stubica

Stubica fest nova je i zanimljiva manifestacija koja će se održati u tri dana od 2. do 4. lipnja 2023.g. u Donjoj Stubici u Gupčevom kraju. Različite lokacije, različite priče...

Kajbumščak trail

Krapina

TK Maraton Krapina vas, uz podršku Grad Krapina i Turistička Zajednica Grada Krapine, u sklopu manifestacije Noć krapinskog pračovjeka, poziva na novu trail utrku Kajbumščak trail! Za sve informacije pogledaj...

Badlfest

Krapinske Toplice

Manifestacija u spomen na Jakoba Badla, utemeljitelja zdravstvenog turizma u Krapinskim Toplicama, uz niz kulturnih, zabavnih, gastronomskih, enoloških i sportskih priredbi.

Tuheljska noć

Terme Tuhelj

Kulturno-zabavni program uz nastup poznatih glazbenih izvođača, mažoretkinja, puhačkog orkestra, kuburaša, animacije za djecu, bogata ugostiteljska ponuda, tradicionalni malonogometni turnir, a u ponoć spektakularni tradicionalni vatromet.

55. Prvi glas Zagorja

Sveti Križ Začretje

Kulturno-zabavna manifestacija koja bilježi 55. obljetnicu čiji je središnji događaj Festival pjevača amatera te dječji festival “Prvi glas Zagorja”.

12. Rally Kumrovec

Kumrovec

Rally Kumrovec ponovo će se voziti na jednoj od najatraktivnijih i najzahtjevnijih staza svijeta.

Jesen u Zagorju – 53. Branje grojzdja

Pregrada

Prikaz običaja branja i prerade grožđa u vino načinom i alatima koje su koristili naši stari. Svečanost kojom se slavi obilje i radost življenja u ovom krajičku naše domovine.