Pogledi Navigacija

Dogodek Pogledi Navigacije

Danes

WRC Croatia 2023.

Kumrovec

Najpoznatiji rally vozači današnjice će od 21. do 24. travnja na Croatia Rallyju skupljati bodove za Svjetsko prvenstvo u rallyju (WRC).

‘Z brega na breg’ trail

Desinić

Kružne trail staze dužine 11km i 25km prolaze zagorskim bregima i pored atraktivnih lokacija (Dvor Veliki Tabor, Dvorac Miljana).

Zagorje Trekk

Zabok

Utrka u orijentacijskom trčanju po bregima središnjeg Zagorja, gdje samo uz pomoć karte i kompasa natjecatelji moraju u određenom vremenu pronaći i proći sve kontrolne oznake.

Mali ulični festival

Stubičke Toplice

Prodajno-izložbeni i kulturni karakter, uz bogatu gastro ponudu (street food), dječje kazališne predstave i razne radionice, te ponudu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i zanata, raznih uličnih događanja i performera.

Stubica fest

Donja Stubica

Stubica fest nova je i zanimljiva manifestacija koja će se održati u tri dana od 2. do 4. lipnja 2023.g. u Donjoj Stubici u Gupčevom kraju. Različite lokacije, različite priče...

Kajbumščak trail

Krapina

TK Maraton Krapina vas, uz podršku Grad Krapina i Turistička Zajednica Grada Krapine, u sklopu manifestacije Noć krapinskog pračovjeka, poziva na novu trail utrku Kajbumščak trail! Za sve informacije pogledaj...

Badlfest

Krapinske Toplice

Manifestacija u spomen na Jakoba Badla, utemeljitelja zdravstvenog turizma u Krapinskim Toplicama, uz niz kulturnih, zabavnih, gastronomskih, enoloških i sportskih priredbi.

55. Prvi glas Zagorja

Sveti Križ Začretje

Kulturno-zabavna manifestacija koja bilježi 55. obljetnicu čiji je središnji događaj Festival pjevača amatera te dječji festival “Prvi glas Zagorja”.

Jesen u Zagorju – 53. Branje grojzdja

Pregrada

Prikaz običaja branja i prerade grožđa u vino načinom i alatima koje su koristili naši stari. Svečanost kojom se slavi obilje i radost življenja u ovom krajičku naše domovine.