Loading Događaji

« Svi Događaji

Vinogradi s pogledom

15. lipnja 16:00 - 22:00

Vinogradi s pogledom
Evo nas s novim datumom Vinograda s pogledom u organizaciji turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije!
Zaboravite na radni tjedan iza sebe i prigrlite vikend u jednom od najljepših zagorskih vinograda – Vinarija Petrač, 15. lipnja 2024. godine od 16:00h do 22:00h.
U ovom trećem izdanju okupljamo se u Vinariji Petrač s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege.
Budi i ti dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i upoznati te s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila.
Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju.
*Sudionik je upoznat da organizator događaj snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije događaja koristiti za svoje interne potrebe i potrebe svoje promocije te promocije događaja kao svoj legitiman interes. Također, videozapise i fotografije s događanja, osim Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, može koristiti i treća strana za objavu na svojim komunikacijskim kanalima (tiskanim promotivnim materijalima, web stranicama, društvenim mrežama) radi promoviranja događanja.

Detalji

Datum:
15. lipnja
Vrijeme:
16:00 - 22:00
Događaj Category:

Lokacija

Krapinske Toplice