Privatnost

Poštovani !

Visit Zagorje obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica sve dok se one koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja. Osobni podatci korisnika kao što su ime, adresa, telefonski broj, adresa elektronske pošte kao i drugi podatci prikupljati će se samo ako ih korisnik dobrovoljno dostavi. Tako skupljeni podatci koristiti će se u svrhu, kontakta i informiranja, statističke obrade posjeta, te kako bi smo što bolje uvidjeli potrebe i zahtjeve korisnika ovih internetskih stranica. Tako skupljeni podatci neće se učiniti dostupnima bez izričitog pristanka korisnika, ukoliko se ove internetske stranice koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja.

Visit Zagorje će se truditi da privatnost i anonimnost korisnika i posjetitelja ovih internetskih stranica bude maksimalno zaštićena.

Mobilna aplikacija Visit Zagorje obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove aplikacije sve dok se ona koristi u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja. U sklopu aplikacije uključuje se kamera kako bi korisnik na turističkoj karti Bajka na dlanu skenirao QR kodove željenih točaka interesa, a lokacijski podatci se koriste da se pozicionira korisnik u prostoru te da se izračuna najkraća ruta do željene točke interesa.

Dodatne informacije o zaštiti privatnosti kao i prikupljanju korisničkih podataka možete doznati na našoj web stranici koja govori o politici kolačića (cookie policy): cookie policy