Kako doći?

Ako biste tražili mjesto za život primjeren čovjeku, mimo industrijskih i urbanih sklopova svijeta u kojem živimo, zacijelo biste među mnogima odabrali Zagorje. Oaza je to sačuvane prirode, zelenila, čistoga zraka, te blagih i zdravlju ljekovitih voda. Kulturno nasljeđe feudalizma na ovom području označava sklad arhitekture mnoštva burgova i dvoraca sa idiličnošću prirode.

ZRAKOM

Zagorje je odlično povezano sa ostatkom Hrvatske, ali i Europe. Pa je tako jedan od načina planiranja vašeg puta u Zagorje – zrakom. Nalazi se u blizini svih većih zračnih luka u ovom dijelu Europe.

Zračna luka Franjo Tuđman – 40 km
Maribor – 27 km
Ljubljana – 160 km
Graz – 87 km
Hévíz-Balaton Airport – 90 km
Beč – 217 km

Zračna luka Franjo Tuđman
Ulica Rudolfa Fizira 1
Tel: +385 60 32 03 20
info@mzlz-zagreb-airport.hr
www.zagreb-airport.hr

CESTOM

Jedan od najefikasnijih načina kako doći do Zagorja jest – cestom. Čvorište velikih autocesta i odlična cestovna povezanost ne samo sa velikim Hrvatskim gradovima, već i Europskim čini Zagorje odličnom destinacijom za putovanje cestom. Uz to uživat ćete u pogledu na prekrasne krajobraze koji će vas pratiti vašim putem.

VLAKOM

POGLEDAJTE VOZNI RED

Vaš put u Zagorje moguć je i željeznicom. Sve veće destinacije u Zagorju povezane su međusobno željeznicom. Tako da svoj put u Zagorje možete izvršiti vlakom sa svih većih putničkih kolodvora u Europi.

Hrvatske željeznice
informacije@hzpp.hr
www.hzpp.hr

VOLLO