Najiznajmljivači 2023. - poziv iznajmljivačima na sudjelovanje u projektu | Visit Zagorje Blizu grada, blizu srca

Najiznajmljivači 2023. – poziv iznajmljivačima na sudjelovanje u projektu

od 13. srpnja, 2023 Info-novosti

I ove godine nastavlja se projekt Novog lista pod nazivom „Najiznajmljivači 2023.“  uz podršku Hrvatske turističke zajednice.

Projekt „Najiznajmljivač 2023.“ usklađen je sa Strategijom održivog turizma s fokusom na dvije odrednice – što većoj disperziji na cjelokupnom teritoriju Hrvatske uvođenjem posebnih nagrada koje će se dijeliti za energetsku samodostatnost i ekološku prilagođenost pojedinih objekata, kao i suradnju s lokalnim proizvođačima autohtonih prehrambenih proizvoda.

Projekt podrazumijeva odabir najboljih hrvatskih iznajmljivača u sljedećim kategorijama:

– najbolji apartman

– najbolja kuća za odmor

– najbolja vila

Do 15. rujna ove godine, privatni iznajmljivači mogu se prijaviti putem web stranice  https://najiznajmljivaci.novilist.hr/

Prema pravilima natječaja prijavljuju se iznajmljivači u pojedinim kategorijama objekata. Nakon komisijskog pregleda svih pristiglih prijava, slijedi detaljan odabir finalista s komisijom u kojoj sudjeluju predstavnici Hrvatske turističke zajednice i Novog lista d.d. Ovisno o pristiglim prijavama, finalisti će biti raspoređeni u najavljenim kategorijama koje ne moraju sadržavati isti broj kandidata. Po odabiru najboljih u užem krugu natječaja, slijedi obilazak terena od strane predstavnika novinarske redakcije Novog lista u koji ćemo vas također uključiti kako bi se u izravnom kontaktu s iznajmljivačima te uvidom u sadržaj objekta, ponudu i okruženje odabrali najbolji predstavnici u pojedinoj kategoriji natječaja.

Svi iznajmljivači koji budu odabrani u uži krug predstavljaju se na prestižnim redakcijskim formatima u tiskanom i web izdanju Novog lista, jednog od najčitanijih dnevnih izdanja i web portala u Hrvatskoj, čime postižu i značajnu besplatnu promociju svojih objekata.

Dobitnici priznanja „Najiznajmljivač 2023.“ bit će proglašeni na posebnoj svečanosti u studenom 2023. godine, uz prisustvo ministrice turizma i sporta, gospođe dr.sc. Nikoline Brnjac i direktora Hrvatske turističke zajednice, gospodina mr.sc. Kristjana Staničića.