Loading Događaji

« Svi Događaji

Ljeto u Mariji Bistrici

1. lipnja - 21. rujna

Ljeto u Mariji Bistrici

U sklopu “Ljeta u Mariji Bistrici” posjetitelji će moći tri mjeseca uživati u bogatom kulturnom, duhovnom, zabavnom i sportskom programu.

Ljeto u Mariji Bistrici otvara Dan Mjesnih odbora i natjecanje u pripremi bistričke kotlovine 01. lipnja.  Manifestacija je isto tako poznata i po dvije biciklijade. Biciklijada “Četiri kapelice” ove godine je na rasporedu 09. lipnja, a biciklijada “Selnica – Gusakovec” na rasporedu je 1. rujna. Neizostavni su i Susreti klapa koji će se održati 8. lipnja. Ove godine održat će se i Vikend zabave i sporta 15. i 16. lipnja, a posjetitelje očekuju napuhanci, sportske igre, mažoret ples, biciklistička učilica i mnogo dobre zabave.

Bistrička noć na rasporedu je 13. srpnja. Svetkovina MBB 13. srpnja slavi se kao dan Općine i Župe u Mariji Bistrici, a večer prije na rasporedu je Procesija sa svijećama od Marije Bistrice do Vinskog Vrha. Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 4. kolovoza na rasporedu će biti koncert, a program završava Trailom za dušu i tijelo Mirko Fulir, 21. rujna.

Detalji

Početak:
1. lipnja
Kraj:
21. rujna
Događaj Category:

Lokacija

Marija Bistrica
Marija Bistrica, Croatia (Local Name: Hrvatska) Pogledaj na Google maps-u