JAVNI POZIV ZA UKLJUČIVANJE U PROGRAM OZNAKE KVALITETE "TRUE ZAGORJE HOME" | Visit Zagorje Blizu grada, blizu srca

JAVNI POZIV ZA UKLJUČIVANJE U PROGRAM OZNAKE KVALITETE “TRUE ZAGORJE HOME”

od 10. ožujka, 2022 Info-novosti

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije

 

POZIVA PRAVNE I FIZIČKE OSOBE REGISTRIRANE ZA PRUŽANJE USLUGA SMJEŠTAJAU DOMAĆINSTVU (KUĆE ZA ODMOR MINIMALNE KATEGORIZACIJE 3*) NA PODRUČJU KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE DA SE UKLJUČE U PROGRAM CERTIFICIRANJA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI “TRUE ZAGORJE HOME”

 

Program označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pokrenula je Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s lokalnim i područnim turističkim zajednicama. Riječ je o sustavu standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja. “True Zagorje Home” je dopuna postojećem sustavu kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete obiteljskog smještaja (kuće za odmor).

 

Ovim programom želi se unaprijediti ponuda obiteljskog smještaja na području Krapinsko-zagorske županije i omogućiti pravnim i fizičkim osobama povećanje kvalitete usluge i konkurentnosti.

Prijave se dostavljaju na propisanom Obrascu koji sadrži sve upute za prijavu, a kandidati moraju ispunjavati zadane kriterije koji se nalaze u Programu označavanja kvalitete (labelling) obiteljskog smještaja destinacije Zagorje – bajka na dlanu – “True Zagorje Home” koji je sastavni dio  ovog Javnog poziva.

 

Prijave s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se na adresu ili na e-mail nadležne turističke zajednice (ukoliko u mjestu ne postoji turistička zajednica, prijave se šalju na Turističku zajednicu Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 3, 49000 Krapina ili e-mailom info@visitzagorje.hr) s naznakom – Prijava na Javni poziv za certificiranje obiteljskog smještaja.

 

Rok za prijavu je 15 dana od objave Javnog poziva (kandidatura je prihvatljiva zaključno s posljednjim datumom otpreme pošte unutar roka za prijavu – 15 dana od objave Poziva ili e-mailom).

 

Sve potrebne informacije za ovaj Javni poziv moguće je dobiti kod nadležne turističke zajednice ili u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije.

 

Veselimo se Vašem odazivu!

 

Pravilnik označavanja kvalitete

Program označavanja kvalitete

Obrazac za prijavu

Izjava o podmirenim dugovanjima